Maak een afspraak

FOCUS

Geen grip op uw communicatie? co/works helpt.

Communicatie is geen doel op zich, maar een middel om doelen te bereiken. Belangrijk dus om bij de start samen met u te kijken naar welk resultaat u voor ogen heeft. En hoe we daar kunnen komen. Vervolgens gaan we gericht aan de slag. Met een heldere communicatiestrategie, het ontwikkelen van effectieve middelen waarbij we ook kijken of het past bij uw organisatie. Zo krijgt u weer grip.

Maar minstens zo belangrijk vinden we de weg ernaar toe. We willen graag echt onderdeel van uw bedrijf zijn, en het resultaat halen samen met uw medewerkers. Ook daar ligt onze focus. 

Wie ging u voor?

Stichting Melanoom

Stichting Melanoom heeft een waardevolle app laten ontwikkelen: Huidmonitor. co/works kreeg de opdracht te zorgen dat ook de PR rondom de lancering van deze e-health app (iPhone/Android) zou "knallen". Daarvoor zochten wij de samenwerking met diverse partijen om zo een groot netwerk van journalisten aan te kunnen boren. Resultaat: bij de lancering alle landelijke media gehaald én binnen drie dagen een no 1 positie in de app store. En als beloning ook winnaar van de e-health award. 

Filmpje "Beste 16 jarige ik" van Stichting Melanoom